NATURAL FIT

Boksen is voor veel mensen een vechtsport. Maar boksen kan ook een manier zijn om fit te worden. Natural fit helpt u hier graag bij!!!

Welkom bij Natural Fit, Het sportieve onderdeel van Fit van Nature

Natural fit biedt u de mogelijkheid om de bokssport te beoefenen. Daarnaast kunnen we u begeleiden bij uw sportieve doel d.m.v. personal training, eventueel i.c.m. voeding.

Tijdens het boksen zal iedere training bestaan uit kracht en conditie onderdelen in samenhang met coördinatie en techniek, volledig gericht op het boksen. Het doel is je sterker, weerbaarder, conditioneel fitter en met name zowel geestelijk als lichamelijk gezonder maken. Want zeg nou zelf… na een lange werkdag, tijdens stressperiodes, een tijd lang niet hebben gesport of eindelijk de stap hebben genomen om te werken aan de gezondheid, is er niets mooier dan alles van je af te slaan en in een groep hiermee bezig te zijn.

Wat leer je?

Tijdens de les werk je zowel individueel als in tweetallen en worden de stoten en andere technieken behandeld. Met name de techniek achter het boksen wordt uitvoerig behandeld. Tijdens deze bokslessen leer je de fijne kneepjes van de mooie sport. Daarnaast zal er het nodige aan conditie en met name HIIT training voorbij komen. Ook weer gericht op de bokssport. Iedere les wat anders en elke training een fysiek lekkere uitdaging. Doorgaans wordt er gebruik gemaakt van de bokszakken die onderdeel zullen zijn van het kracht-conditie gedeelte

Materiaal t.b.v. de training

Wanneer u start met trainen is het gewenst dat u de nodige spullen aanschaft die van toepassing zijn tijdens het trainen. De spullen die u nodig bent zijn:

  • Bandage 3.50-4.00m lang
  • Bokshandschoenen min. 14 oz
  • Mondbeschermer
  • Springtouw
  • Eventueel zakhandschoenen, dit is niet verplicht maar is wel een behoud van je bokshandschoenen.

Verder is het gewenst om schoeisel te dragen die geschikt zijn voor binnen activiteit.

Ik wens u/jou heel veel plezier en succes bij het volgen van de trainingen!

Wat Natural Fit voor u kan betekenen op het gebied van sport en beweging

Boksen en personal training

Boksen

Boksen is DE manier om fit te worden! En bij Natural Fit doe je dat op een veilige manier onder begeleiding van een door de Boksbond gecertificeerde Boksinstructeur met zelf 20 jaar ervaring!

Personal training

Je sport doelen behalen dit jaar maar niet weten hoe je moet beginnen? Natural Fit kan u daar uitstekend bij helpen want naast boksen geven wij ook personal training. Dit kan ook samen met een combinatie programma van Fit van Nature.

12 weeks beginners programma

Voor de mensen die willen beginnen met het boksen maar nog geen ervaring hebben met het boksen hebben wij een speciaal programma opgesteld van 12 weken. Hier in leren wij jou de basis van het boksen en veel meer.

Wordt sterker Fitter met boksen

Boksen is meer dan alleen een vechtsport. Het is ook een leuke en een gezonde manier om fit te blijven

Het gezondheidsprogramma start met een intake consult waarbij ik als therapeut op zoek ga naar de oorzaak van uw klacht en kijk ik naar uw leefstijl en voeding. Ik behandel daarbij niet het symptoom maar ga, nadat ik alle informatie heb ontvangen, op zoek naar de oorzaak. Ik leg u uit welk werkingsmechanisme uit balans is en stel daarbij een behandelplan op.  Ik ben daarbij van mening dat een goede basis het consumeren van de juiste voeding is. Dit zal dan ook de eerste stap zijn in de interventie. Zonder de juiste voeding heeft het lichaam nooit de ingrediënten voor een zelf herstellend vermogen.