Het bereiken van een fit lichaam

Wordt u ook zo moe van al die informatie die volgens de “geleerden’ zou moeten leiden tot uw ideale gewicht, lichaamssamenstelling en gezondheid.

Wat is nu waar. Moet je minder koolhydraten eten, maakt vet je dik, moet je een dieet volgen om je ideale gezondheid te bereiken of zou een van de populaire diëten je helpen.

Als je de meeste websites moet geloven hebben zij dé sleutel tot succes. Helaas merken veel mensen dat de kans op terugval erg groot is en dat veel diëten niet de sleutel zijn tot succes.

In mijn zoektocht naar het bereiken van optimale gezondheid, fitheid en gewicht werd ik moe van al die info.

Ik kwam erachter dat veel van deze manieren alleen maar leiden tot meer miljonairs die geld verdienen aan allemaal dieethypes waarbij men gebruikt maakt van goedjes die de natuur niet kent.

Ook het elimineren van vet of koolhydraten is niet een manier die men levenslang volhoudt.

Bovendien heeft de mens vroeger deze macronutriënten wel gegeten hetzij in een bepaalde samenstelling en hoeveelheid.

Ik ben van mening dat we niet mee moeten doen met al die hypes en gewoon kijken naar hoe we het altijd hebben gedaan. Het eten van voeding zoals de natuur het bedoeld heeft draagt bij aan je algehele gezondheid.

Naar mijn mening is de sleutel tot succes je lichaam te geven waar het recht op heeft.

Voeding nemen zoals de natuur het bedoeld heeft…

Ik help u graag bij al uw vragen. Wilt u hulp bij het optimaliseren van uw gezondheid? Via het contactformulier kunt u bij mij terecht met al uw vragen. Ik help u graag…