Boksen

Voor jong en oud

Professioneel en gecertificeerd

Boksen is DE manier om fit te worden! En bij Natural Fit doe je dat op een veilige manier onder begeleiding van een door de Boksbond gecertificeerde Boksinstructeur met zelf 20 jaar ervaring!

Wat kan ik verwachten en wat heb ik nodig?

Een zeer gevarieerde en op boksen gerichte training met daarin veel conditie, kracht en zeker het leren van de techniek en vaardigheden. In een gezellige groep gaan we samen fysiek de uitdaging aan, waarbij plezier maken voorop staat.

Voor een proefles hoef je geen spullen aan te schaffen. Mocht je na een proefles helemaal enthousiast zijn geworden dan zijn handschoenen, springtouw, bandage en gebitsbeschermer een vereiste. Eventueel kun je de spullen via Natural fit aanschaffen en ook voor advies kun je hier terecht.

12 weeks beginners programma

Het 12 weeks beginnersprogramma biedt u de mogelijkheid om de basis kneepjes van de bokssport te leren. Tijdens de lessen leert u het stoten, de verdediging maar ook zeker de techniek en coördinatie die van belang zijn voor het boksen. Daarnaast zal er gewerkt worden aan het optimaliseren van uw kracht en conditie.

Trainingstijden op woensdag

  • Jeugd tot 16 jaar: 16:00 tot 17:00 uur
  • beginners vanaf 16 jaar: 17:30 tot 18:30 uur
  • Gevorderden vanaf 16 jaar: 18:45 tot 19:45 uur

Wat kost het

  • Jeugd tot 16 jaar: 20,- per maand
  • Volwassenen en jeugd vanaf 16 jaar: 25,- per maand